Je levensmissie

Vind jouw unieke weg

Heb je zin om van richting te veranderen?
Om jouw missie scherp te  stellen of te (her)ontdekken?
Wil je van job veranderen?

 

Als je met deze vragen worstelt, begeleid ik je met de AITIA -methode. Ik maak jouw geboorteprofiel op en samen staan we stil bij wat je graag doet en goed kan. Wat je reeds verwezenlijkt hebt, wat jouw droom is, jouw essentie, jouw uitdagingen, jouw valkuilen en jouw conflicten om jouw doel en missie weer helder te maken.

“ De enige missie van elk mens

is zijn bestemming te vinden."

Paulo Coelho,  De alchemist


Een stevige basis voor jouw levensmissie

We onderzoeken ook wat je nodig hebt om verder te kunnen, wat wil gezien en gehoord worden. Je krijgt inzicht in wat je tegenhoudt en wat je stimuleert. Je kan kiezen om met alle facetten van je wezen om te gaan: zowel jouw lichtpunten als jouw schaduw. Je wordt gaandeweg sterker om jouw uitdagingen aan te gaan en jouw zelfvertrouwen neemt toe. Tijdens elke stap van deze groei, sta ik naast je. Eens jouw doel en missie weer helder, focussen we en plannen we jouw te nemen stappen. Je gaat aan de slag en vindt opnieuw jouw motivatie, jouw richting. Je hebt weer zin om te leven! Je bent enthousiast.

Getuigenissen

 "Fabienne helpt me om de verborgen boodschappen in mezelf te ontdekken; mijn talenten, mijn missie, mijn blinde vlekken, mijn angsten...In heel deze reis sta ik centraal. Ze doet dit d.m.v. verschillende tools en gedreven door haar sterk intuïtief vermogen, helpt ze de spiegel vasthouden waarin ik naar mezelf en de wereld rondom mij kijk. Alles ontstaat vanuit wederzijds vertrouwen en hoever ik bereid ben de sluier op te lichten...Dank je wel, Fabienne. Samen doen we dit geweldig! Mijn levensgezel vindt het mooi om me te zien evolueren, ook vanwege hem een dank u wel.” 

 

"Fabienne, bedankt om mij te begeleiden op mijn levenspad door mij andere inzichten te geven en een andere kijk op eigen overtuigingen. Om mijn rugzak van het leven te helpen ledigen waardoor ik terug in mijn kracht sta. Het geeft een bevredigend gevoel dat je stap na stap dichter komt in het weten wie je bent. Hierdoor kom ik tot meer bewustwording om te leven in het NU. Bedankt. Het gaat je goed."