Je relatie met je partner

Onszelf leren kennen laat ons toe ook

dichter bij de ander te komen

Wil je groeien in jouw relatie?

Gemakkelijker de weg vinden naar elkaars hart?

Verbindend communiceren met elkaar?

 

Met de Aitia methode begeleid ik je graag om licht te werpen op wat je overhoop haalt en wat je weer vrede doet ervaren, rust, vreugde en liefde.

 

Er bestaat  een profiel van jou, samen met een tweede persoon (partner, kind, ouder, vriend, collega,...) Een gemeenschappelijk profiel, Relatieprofiel (RP) genoemd. Behalve wat je met het Geboorteprofiel reeds kon ontdekken over jezelf, toont het Relatieprofiel je wat de betekenis is van je relatie met de betreffende partner. Enerzijds wat de ander je bijbrengt om je te voeden en te laten groeien. En anderzijds waarin de relatie je verplicht om je eigen schaduw onder ogen te zien, je te overstijgen, je te confronteren met jouw dualiteit en innerlijke demonen. Verder toont het RP het fundament van je affectieve relatie of liefdesrelatie, de weg naar elkaars hart, de relatie - overeenkomst, de manier om met elkaar te communiceren, welk innerlijk ideaal je als koppel deelt, enz..., Jezelf leren kennen, doet je tegelijkertijd dichter bij de ander komen en de ander ontmoeten  is ook jezelf ont-moeten. 

 

De ander ontmoeten

is tegelijk ook
jezelf ontmoeten.

 


Getuigenissen

"Net voor ik bij Fabienne terechtkwam kon ik het leven en mezelf niet helder meer zien. Ik miste helderheid en inzicht in de/mijn gang van zaken. Dankzij het Geboorteprofiel dat Fabienne opstelde ging de/mijn wereld weer open en kreeg ik alles duidelijk voor ogen. Ik leerde mezelf ten diepste kennen en verwierf inzicht in wie ik ben en hoe ik me op vervullende wijze kan verhouden tot het leven. Ook mijn levensgezellin wilde nog meer inzicht krijgen en koos ook er ook voor om met haar Geboorteprofiel aan de slag te gaan. Het was vanzelfsprekend dat we vervolgens door Fabienne een relatieprofiel lieten opstellen.  In onze relatie willen we niets liever dan leven vanuit en voor een hartverbinding en we vinden het vanzelfsprekend om die verbinding krachtig te ondersteunen. Zo’n relatieprofiel is dan een waar geschenk. Fabienne wist ons nog dieper bij de essentie te brengen, niet enkel vanuit individueel perspectief dus, maar ook in relationeel opzicht. Door haar begeleiding kregen we immers nog meer zicht op de ware ontmoeting met elkaar: we leerden hoe we door onze persoonlijke (individuele) valkuilen de ontmoeting met de ander soms bemoeilijken, we leerden hoe we vanuit onze uniciteit nog sterker met elkaar in verbinding konden treden en we werden ons nog meer bewust van elkaars innerlijke rijkdom en schoonheid. We zijn dan ook heel blij en dankbaar dat we de stap naar Fabienne hebben gezet. In haar begeleiding is Fabienne bijzonder authentiek, integer én deskundig. Bovendien is ze ontzettend liefdevol en je voelt gewoon hoe ze werkt vanuit haar hart. Vanuit ons hart: bedankt Fabienne! "

 

" Door het werken met Fabienne heb ik verstaan dat ik, voor alle problemen en moeilijkheden in mijn leven en moeilijkheden met mijzelf of met anderen, zélf de oplossing en de kracht heb om deze op te lossen. Ik heb eerder al heel veel verschillende therapieën gedaan, zowel lichamelijke (osteopathie, cranio, muziek-kinesiologie, TCM, Shiatsu) als psychologische (gedragstherapie, familie-opstellingen). Ik slaagde er echter zelden in blokkades zo snel en zo grondig op te lossen. Fabienne heeft mij meteen naar mijn diepste innerlijk en (naar mijn) onderbewustzijn gevoerd, en mij getoond dat mijn eigen intuïtie altijd de juiste is en dat mijn lichaam alles weet en altijd gelijk heeft. Met haar eigen erg sterke intuïtie heeft zij mij op momenten dat ikzelf niet helder meer kon zien, geholpen om het totaalbeeld en de situatie van buitenaf te bekijken en mij zo door de tunnel heen geholpen. Fabienne neemt iemand bij de hand en voert en begeleidt de ander naar zich zelf."