Je vitaliteit

Voel het opnieuw stromen

Wil je weer fit zijn? Energiek? In de flow?

 

Het spreekt voor zich dat je eerst naar een competente arts gaat die je lichaam onderzoekt en je dan verder helpt.

 

Buiten fysieke factoren, kan je vitaliteit echter ook nog bepaald worden door andere elementen, zoals je emoties en je denken. Met Aitia bekijken we deze van dichterbij. We gaan met spiertesten na wat er aandacht vraagt, of er nog emoties vastzitten, of je sommige pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden vasthoudt. Dit vergt veel energie en kan ook een invloed hebben op je lichaamsgewicht. 

 

Met het Geboorteprofiel onderzoeken we verder hoe je over jezelf denkt, welke angsten je hebt, welke blokkeringen je energie tegenhouden. Of je in een vicieuze cirkel zit en vooral hoe je eruit kan. Dit doen we o.a. door je opnieuw te verbinden met jouw diepe drijfveren, dromen, sterkten en kwaliteiten. Je hebt dan weer toegang tot je motivatie, tot je focus. Op deze manier zetten we een stappenplan uit naar actie en resultaat. Gaandeweg voel je je steeds fitter, vitaler, blijer! Je krijgt weer greep op je leven. Je luistert naar jezelf, je weet te doseren, rust te nemen, je op te bouwen op een stevige basis. Je vitaliteit vergroot samen met je zelfvertrouwen. Je voelt het opnieuw stromen. Je staat weer op de rails. Je bent in de flow!

" Je denkt de moeilijkheid te zijn.

In werkelijkheid, ben je de balsem die geneest.  

Je denkt het slot van je hart te zijn.

In werkelijkheid, ben je de sleutel die het opent." 

[Rumi]


Getuigenissen

"Fabienne is een “uplifter”. Ze ziet en zet jou in een ander licht. Met de verschillende methodes die ze hanteert, brengt ze je terug naar je kern waar overgenomen en/of valse overtuigingen niet meer op hun plaats zijn. Je krijgt de tijd en ondersteuning in het verwerkingsproces en dat doet deugd. Het mag, het kan, en dat was nieuw voor mij. Ik ben bijzonder blij met deze ervaring. Iedere minuut, alle kronkels en alle opluchting. Dank je wel!"

 

"Fabienne is een warme, zorgzame vrouw, en als begeleidster trekt ze met een grote naturel die lijn door. Ik heb het voorrecht om, op eigen ritme, verschillende periodes in mijn leven begeleid te zien door haar. Ze is non-conformistisch , creatief en zeer empathisch. Daardoor kan ze dicht genoeg bij haar cliënt en zijn/haar levensvragen komen, om toch ook de nodige respectvolle afstand te kunnen bewaren. Haar methodieken zijn doorleefd en steeds wetenschappelijk onderbouwd. Ze is bekwaam genoeg om vanuit therapeutische ooghoek zowel klassiek, als ... nu ja,... minder klassiek te werk te gaan. Een sessie op zoek gaan naar jezelf is bij Fabienne een heerlijke reis. Als nuchtere man van middelbare leeftijd was ik argwanend, maar ik ben helemaal gewonnen voor haar aanpak!"